one team one family

WELKOM BIJ  CHANNARONG GYM   


Ons team

Ryan Demarteau

Ryan Demarteau

Positie Hoofd Trainer Jeugd.

Over Ryan deze machine vecht al zolang die kan lopen. En is ook daarom al 3voudig wereld kampioen K1. met meerdere partijen al op zn naam is hij de perfecte Jeugd Trainer. Hij weet Hoe die les moet geven en wat er verwacht wordt. met veel passie en liefde geeft hij dan ook les aan de kleine channarongs.

Riley Demarteau

Riley Demarteau

Positie Assistent Trainer jeugd

Over Riley the rifle vecht al vanaf zn 5de en is een zeer technische vechter met veel wedstrijden al op zn naam. met zn 11 jaar heeft hij al meer dan 18 partijen gevochten en is twee voudig wereldkampioen. de perfecte combo voor channarong gym.

Dido Bak

Dido Bak

Positie Assistent Jeugd

Over Dido. Deze dame is al 8 jaar bij het team en weet als geen andere hoe wij de lessen geven, streng maar met een lach, is zij een perfecte kandidaat voor het team.

Izzi Bak

Izzi Bak

Positie Assistent Jeugd

Over Izzi Deze Dame vecht al vanaf haar 4de bij Channarong gym. ook zij heeft al vaker in de ring gestaan, en wordt met de dag beter en beter!!! en dat is wat wij nodig hebben in ons team

Aryan Willers

Aryan Willers

Positie Hoofd Trainer 18+

Over Aryan Deze Channarong vecht al 17 jaar Lang meerdere sportscholen gehad maar de liefde 11 jaar geleden bij Channarong gym gevonden. wereldkampioen Thaiboksen, en niet te stoppen. precies waar Channarong gym voor staat!!!

Jill Vankan

Jill Vankan

Positie Assistent Jeugd

Over Jill deze stuitbal Traint ook al 5 jaar bij channarong gym.en is een van de dames die nergens voor terug deinst. wint de een naar de andere wedstrijd... en weet precies hoe het allemaal werkt in het team. met veel humor geeft zij les met het team samen humor streng lief. perfecte combintaie in het team